MAISON HELSINKI BOUTIQUE ON SUOMALAINEN YLELLISIIN SISUSTUSTAVAROIHIN SEKÄ VUOKRASOMISTEISIIN ERIKOISTUNUT YRITYS.VIEHÄTTÄVÄSTÄ LIIKKEESTÄMME LÖYDÄT SUOMEN LAAJIMMAN VALIKOIMAN YLELLISIÄ AIDONNÄKÖISIÄ SILKKIKUKKIA SEKÄ PALJON VAASEJA, PEILEJÄ, KONSOLIPÖYTIÄ, HATTULAATIKOITA SEKÄ MUUTA IHASTUTTAVAA SISUSTUSTAVARAA.

VUOKRAAMME LAAJASTA VUOKRAVALIKOIMASTAMME NÄYTTÄVÄT SILKKIKUKAT, VAASIT, KYNTTILÄNJALAT, KERROSTARJOTTIMET SEKÄ KAUNEIMMAT VALKOISET CHIAVARI TUOLIT KAIKENLAISIIN JUHLIIN JA TILAISUUKSIIN. MEILTÄ LÖYTYY ERIKOISUUKSINA VUOKRALLE MYÖS RÄÄTÄLÖIDYT KUKKASEINÄT JA SUOSITUT KIRSIKKAPUUT VALKOISEN SEKÄ ROOSAN SÄVYISSÄ. VUOKRAVARASTOMME SIJAITSEE HELSINGIN ULLANLINNASSA. TEEMME TILAUSTYÖNÄ MYÖS ASIAKKAAN TOIVEIDEN MUKAISET HÄÄ-JA MORSIUSKIMPUT, JOTKA KUKKIVAT IKUISESTI MUISTONA RAKKAISTA HETKISTÄ.

AUTAMME MIELELLÄMME TILAISUUKSIEN SUUNNITTELUSSA JA TOTEUTUKSESSA, JA TARVITTAESSA HÄÄSOMISTAJAMME TEKEVÄT JUHLAPAIKAN SOMISTUKSEN VALMIIKSI PUOLESTASI. OLEMME OLLEET TOTEUTTAMASSA LUKUISIA NÄYTTÄVIÄ HÄÄJUHLIA, YRITYSTILAISUUKSIA SEKÄ MESSUJA.

VUOKRAAMALLA KUKAT, VAASIT JNE. KAUTTAMME, BUDJETTI PYSYY VARMASTI KOHTUULLISENA NÄYTTÄVYYDESTÄ TINKIMÄTTÄ. TUOTTEIDEMME VUOKRA-AIKA ON YLEENSÄ TO-TI, JOTEN JUHLAJÄRJESTELYISSÄ EI VARMASTI TULE KIIRETTÄ.
TEEMME TARJOUKSEN ASIAKKAALLE AINA TAPAUSKOHTAISESTI.